Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Allégatan, Lidköping, Stenportsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson på plats.

Borås, Allégatan, Lidköping, Stenportsgatan, Västra Götalands län

22.56 Borås, skadegörelse
Vid Allégatan är det någon som krossar en ruta till restaurang La Copita genom att slänga en glasflaska mot rutan som krossas. Personen lämnar platsen på okänt sätt.

00.52 Lidköping, grovt hot mot tjänsteman
Polisen larmas till Stenportsgatan med anledning av att en man går runt och viftar med en kniv. När polispatrull kommer till platsen går mannen mot poliserna med kniven i handen. Poliserna skjuter då verkanseld och mannen träffas i buken. Mannen körs till sjukhus och är vaken samt talbar. Mannen grips och är misstänkt för grovt hot mot tjänsteman. 
Platsen spärras av för teknisk undersökning och tidigt på morgonen var tekniker klara och avspärrningen är hävd. De inblandade poliserna klarade sig utan fysiska skador. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra