Karta som med röd fyrkant ramar in Ryetvägen, Skövde, Kyrketorp, Prilyckegatan, Partille, Göteborgsvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson på plats.

Ryetvägen, Skövde, Kyrketorp, Prilyckegatan, Partille, Göteborgsvägen, Västra Götalands län

22.14 Göteborg, försök till stöld
Vid Ryetvägen är det tre personer som försöker bryta sig in i ett garage men blir upptäckta av boende. De försvinner från platsen i en bil. Bilen kontrolleras av polis efter en stund och i bilen anträffas en bultsax och handskar som tas i beslag. Tre män i bilen grips och är misstänkta för försök till stöld genom inbrott.

04.02 Skövde, skadegörelse genom brand
Vid Norra Kyrketorp är det en bil som börjar brinna ute i terrängen. Polisen misstänker att branden är anlagd och skriver en anmälan gällande skadegörelse.

05.08 Göteborg, skadegörelse genom brand
Vid Prilyckegatan är det en parkerad bil som börjar brinna. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse och räddningstjänsten släcker. 

06.29 Partille, grov stöld genom inbrott
Vid Göteborgsvägen är det flera personer som krossar rutor till JG Jaktbutiken och tar sdig in i butiken. De ses lasta saker i en bil som de senare försvinnermed. Det saknas kikarsikten till ett värde för strax under en miljon kronor. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra