Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av händelser i länet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av händelser i länet.

Skolgatan, Borås, Sandgärdsgatan, Skaragatan, Lidköping, Margretelund, Smögenbryggan, Drottninggatan, Göteborg, Åseby, Kode, Västra Götalands län

02.32 Misshandel, Skolgatan, Borås. Polis skickas till Skolgatan efter samtal om bråk utomhus. Två män har bråkat med varandra, och polis upprättar anmälan samt motanmälan gällande misshandel. 

02.35 Rattfylleri, Sandgärdsgatan, Borås. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han är även misstänkt för grov olovlig körning.

00.43 Rattfylleri, Skaragatan, Lidköping. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, försöker springa i från polispatrullen. De hinner dock i kapp honom, och han visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

03.15 Grov misshandel, Margretelund, Lidköping. Polis och ambulans skickas till en lägenhet där en man uppges vara knivskuren. Mannen förs vaken och talbar till sjukhus, och en anmälan om grov misshandel skrivs. Det finns inga uppgifter om någon misstänkt för händelsen.

04.50 Misshandel, Smögen. En man uppger att han blivit misshandlad på Smögenbryggan, och blöder, har svullnader och skadad i ansiktet. Han är nu på väg till sjukhus. Polis möter upphonom och skriver en anmälan gällande misshandel. Det finns ingen misstänkt. 

01.43 Ofredande, Drottninggatan, Göteborg. Polis skickas till Drottninggatan, där ordningsvakt gripit en man för sexuellt ofredande. Mannen tas med av polis för tillnyktring enligt lagen om berusade personer. Han är nu misstänkt för sexuellt ofredande av två kvinnor.

04.59 Rattfylleri, Åseby, Kode. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Åseby, där en personbil kört av vägen och ut på en åker. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri och tas med för provtagning av polis. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

Mest läst av andra