Karta som med röd fyrkant ramar in Tureborg, Uddevalla, Distansgatan, Flatås, Göteborg, Mösseberg, Falköping, Vårgårda, Nossebro, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Tureborg, Uddevalla, Distansgatan, Flatås, Göteborg, Mösseberg, Falköping, Vårgårda, Nossebro, Västra Götalands län

23.22 Rattfylleri, Tureborg, Uddevalla. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, visar tecken på narkotikapåverkan. Hon tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk. I bilen finns en manlig passagerare, och då han innehar misstänkt narkotiskt preparat är han nu misstänkt för narkotikabrott genom innehav. 

00.19 Brand, Distansgatan, Flatås, Göteborg. Polis och räddningstjänst larmas till Distansgatan där en parkerad bil brinner med öppna lågor. En bil parkerad intill drabbas också av branden. Räddningstjänst släcker branden, och polis skriver en anmälan skadegörelse genom brand.

00.57 Brott mot knivlagen, Mösseberg, Falköping. Polisen kontrollerar en kvinna som har en fjäderbatong på sig. Hon har också en cykel som kontrolleras, och den misstänks vara stulen. Cykeln och fjäderbatongen tas i beslag, och kvinnan är nu misstänkt för häleri samt brott mot knivlagen. 

05.07 Rattfylleri, E20 Vårgårda. Polis ska stanna en personbil för kontroll, då föraren, en man, inte stannar på polisens stoppsignal och fortsätter att köra. Ett förföljande inleds, som avslutas då föraren stannar vid korsningen mot Nossebro. Föraren kan då kontrolleras av polis, och han visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott och för att inte ha stannat på polisens stopptecken.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra