Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser i länet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser i länet.

Herrljunga, Norrmalm, Skövde, Vinninga, Lidköping, Gärdhemsvägen, Trollhättan, Söbben, Orust, Västra Götalands län

01.57 Olovlig körning, Remmene, Herrljunga. Polispatrull stoppar en A-traktor för kontroll, och i samband med det tas den i beslag. En anmälan om olovlig körning skrivs.

00.58 Stöld genom inbrott, Norrmalm, Skövde. Polis skickas till Norrmalm, där personer uppges tillgripa gods från ett företagslager. Polis stoppar gör kontroll av en bil som lämnat, och en anmälan stöld genom inbrott skrivs.

02.41 Brand, Vinninga, Lidköping. En bil parkerad på en pendelparkering brinner, och polis samt räddningstjänst larmas till platsen. Branden släcks, och då branden misstänks vara anlagd skrivs en anmälan skadegörelse genom brand. 

00.42 Rattfylleri, Gärdhemsvägen, Trollhättan. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk.

01.20 Olovlig körning, väg 160, Söbben, Orust. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, saknar körkort. Hon rapporteras för olovlig körning, och bilen bärgas i beslag enligt trafikbrottslagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra