Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen Fredrik Svedemyr. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen Fredrik Svedemyr.

Kungstorget, Uddevalla, Stockslycke, Alingsås, Göteborg, Västra Götalands län

01.53 Stöld genom inbrott, Kungstorget, Uddevalla. Polis skickas till Kungstorget efter att larm inkommit i från en fastighet. När polis anländer finns ingen person kvar på platsen. Polis spårar i området men ingen misstänkt anträffas. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

02.06 Försök till mord samt försök till grov misshandel, Stockslycke, Alingsås. Polis skickas till en bostad med anledning av bråk. I bostaden anträffas en skadad man, som förs med ambulans till sjukhus.  I bostaden finns ytterligare personer, varav en man som grips som misstänkt för försök till mord. Han är även misstänkt för försökt till grov misshandel på en annan man i bostaden. Han har dock inte behövt föras för vård. Bostaden är avspärrad i väntan på en kriminalteknik undersökning. 

05.23 Stöld genom inbrott, Vårvädergatan, Göteborg. Polis skickas till platsen dit väktare kommit efter larm från en kyrka. På platsen konstaterar väktaren att det varit inbrott i kyrkan. Ingen person finns då kvar på platsen. Två fönster har krossats samt en dörr har förstörts. Polis skriver en anmälan stöld genom inbrott. Det är okänt vad som eventuellt har tillgripits i samband med inbrottet. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra