Karta som med röd fyrkant ramar in Senapsgatan, Göteborg, Alingsås, Agnesborgsvägen, Vänersborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammafattning av nattens händelser

Senapsgatan, Göteborg, Alingsås, Agnesborgsvägen, Vänersborg, Västra Götalands län

23:40 Skadegörelse genom brand, Göteborg
Polis kallades till Senapsgatan i Göteborg med anledning av en bilbrand. Bilbranden var anlagd varför en anmälan om skadegörelse genom brand togs upp av polispatrull. ingen gripen i nuläget. 

00:41 Försök till våld mot tjänsteman, Alingsås
Polis larmades till ett boende i Alingsås där en flicka i 18-årsåldern beväpnat sig med ett rakblad och hotat personalen. Polispatrull tvingades använda pepparspray och handfängsel för att övermanna flickan  som misstänks för försök till våld mot tjänsteman, då hon ska försökt skära Poliser med det rakblad hon hade på sig. 

02:38 Skadegörelse genom brand, Vänersborg
En bil sattes i brand på Agnesborgsvägen i Vänersborg under natten. Polis på plats tog upp en anmälan om skadegörelse genom brand. Flera bilar stod parkerade i anslutning till den aktuella bilen. Ingen gripen i nuläget.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra