Karta som med röd fyrkant ramar in Torggatan, Gitarrgatan, Göteborg, Falköping, Uddevalla Sjukhus, Jarlsgatan, Skogslyckan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattnin av nattens händelser

Torggatan, Gitarrgatan, Göteborg, Falköping, Uddevalla Sjukhus, Jarlsgatan, Skogslyckan, Västra Götalands län

20:41 Försök till Mord, Vara
Polis larmades om en kvinna som utsatts för ett mord försök av 
en annan kvinna på Torggatan i Vara. Ett handgemäng ska ha uppstått och en av kvinnorna ska då har försökt strypa den andre. Den misstänkta kvinnan är i 35-årsåldern hon greps och fick föras till sjukhus för vård.     

23:42 Försök till Mord/dråp, Göteborg

En kvinna hittades svårt skadad på Gitarrgatan i Göteborg. Exakt hur skadorna på kvinnan är uppkomna är oklar i nuläget en utredning om försök till mord/dråp är inledd och en person är gripen som misstänkt. Kvinnan är förd till sjukhus med allvarliga skador och får nu vård för dessa. 

04:00 Polis skjutit verkanseld, Falköping
Polis tvingades skjuta verkanseld mot en misstänkt på Krokhusgatan i Falköping. Polisen genomförde utredningsåtgärder i ett ärende med flera våldsbrott då två misstänkta anträffades på en adress. En av personerna som misstänkts för flera grova våldsbrott skulle gripas och var då hotfull mot polispatrullen. En polisman tvingades då att avfyra sitt tjänstevapen. Mannen som är i 40-årsåldern är skjuten i benet och har förts till sjukhus med ambulans för vård.   

04:42 Försök till mord, Uddevalla
En man i 25-årsåldern kom till Uddevalla sjukhus med stickskador på kroppen och på händerna. Mannen misstänks ha blivit utsatt för ett mord försök och Polis kontaktades som genast åkte till platsen och en utredning om försök till mord inleddes. Polisen har tagit mannens kläder i beslag för teknisk undersökning och en trolig brottsplats är lokaliserad till Jarlsgatan och Skogslyckan. Efter utredningsarbete och initiala åtgärder kunde en man gripas som gömde sig bakom en container. Mannen som är i 30-årsåldern är gripen misstänk för försök till mord/dråp. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra