Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Skara, Järnvägsgatan, Skårdalsvägen, Ale Kommun, Oden, Kobbegårdsvägen, Göteborg, Västra Götalands län

00:13 Skadegörelse, Skara
Polis och Räddningstjänst kallades till Hotell Skara på Järnvägsgatan då någon kastat in en bengalisk eld på dansgolvet på hotellet. Räddningstjänsten kunde släcka fyrverkeriet, eventuellt har det varit en skolbal på hotellet i samband med händelsen. Ingen gripen i nuläget.   

03:05 Allmänfarlig ödeläggelse, Ale

Ett larm inkom till polisen om att det hade sprängts på Skårdalsvägen i Ale kommun. En polisinsats startades omedelbart med flera enheter och när polisen kom till platsen så kunde man konstatera att ytterdörren var delvis söndersprängd. Polisen arbetar just nu med inledande utredningsåtgärder och brottsplatsen är avspärrad. Brottsplatsundersökning kommer att ske under dagen. Ingen person kom till fysisk skada vid attentatet, det befann sig två personer i huset när detonationen ägde rum. Ingen person är i nuläget gripen. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse har inletts med anledning av det inträffade.

VB Oden

03:02 Våld mot tjänsteman mm, Göteborg
Ett samtal om en misshandel inkom från en taxichaufför, mannen ska ha blivit misshandlad på Kobbegårdsvägen i Göteborg av en kund. Polis kom till platsen och kunde kontrollera en man som hittades i närområdet. Mannen misstänktes för bedrägeri samt misshandel. Han ska ha slagit taxichauffören så att mannen föll till marken. Taxichauffören fick föras till sjukhus med ambulans, med åtminstone en löstand som resultat av misshandeln. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra