Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Skaragatan, Göteborg, Västra Götalands län

22:51 Försök till mord, Göteborg
Polis larmades om en kvinna i 35-årsåldern som blivit knivskuren på Skaragatan i Göteborg. Kvinnan som blev överfallen utomhus skadades i ansiktet, bröstet och benet vid attacken. Polis kom till platsen och anträffade kvinnan som fördes med ambulans till sjukhus. Platsen undersöktes och spårsäkring genomfördes och polispatruller sökte vittnen till händelsen. Kvinnan fick allvarliga men ej livshotande skador. Ingen misstänkt gripen i nuläget. 

01:11 Rån, Tibro
Några pojkar befann sig på Baggeboskolan när några okända killar kom fram till dem och påstod att sparkcykeln de hade var deras. När en av pojkarna som är i 10-årsåldern ville få tillbaka sin spark, tog en av de två maskerade gärningsmännen stryptag på pojken. De återvände strax därpå och rånade en av pojkarna på dennes halskedja i silver. När pojkarna vill få tillbaka sitt gods hotade gärningsmännen pojkarna med en kniv. Polis kom till platsen och tog upp en anmälan om rån, ingen gripen i nuläget. 

01:24 Försök till grov misshandel, Munkedal
Polis larmades av en kvinna som blivit utsatt för ett försök till grov misshandel, Kvinnan som är i 35-årsåldern ska ha utsatt när en gärningsperson försökt köra över henne vid tre tillfällen med en raggarbil. Kvinnan försökte vinka in bilen och be föraren sänka musiken. Istället för att sänka musiken gasade föraren sitt fordon mot kvinnan som fick slänga sig undan för att inte bli påkörd. Föraren upprepade detta sedan två gånger. Polis kom till platsen och tog upp en anmälan, ingen gripen i nuläget.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra