Karta som med röd fyrkant ramar in Hökegatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Hökegatan, Göteborg, Västra Götalands län

00:01 Misshandel, relation, Partille
Polis larmades om en misshandel där en kvinna blivit slagen av en manlig bekant. Exakt vilket våld kvinnan blivit utsatt för får utredningen visa, hon ska ha fått svullnad i ansiktet och haft rivmärken på armarna. Mannen som misstänks är i 50-årsåldern kunde gripas av polis på platsen. 

00:05 Grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel, Göteborg
Polis inledde ett förföljande av två män som med hjälp av ett pistol liknande föremål hotat en  målsägaren som är kvinna att lämna ifrån sig sin bil på Hökegatan i Göteborg. En polispatrull fick kort därefter visuell kontakt med fordonet och ett förföljande inleddes. Förföljandet pågick i cirka 15 minuter och flera av polisen resurser var inblandade. Vid Joneredsmotet kunde polisen med hjälp av spikmatta hindra fordonets fortsatta färd. Bilen stoppades och två män kunde gripas av Polis.  

I fordonet hittade Polis en cykel som kontrollerades, målsägaren hävdade att hon var ägare till cykeln. Det visade sig dock vid polisens undersökningar att cykeln var anmäld stulen varför målsägaren misstänks för häleri. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra