Karta som med röd fyrkant ramar in Landalabergen, Göteborg, Kemivägen, Viktor Rydbergsgatan, Lärargatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Landalabergen, Göteborg, Kemivägen, Viktor Rydbergsgatan, Lärargatan, Västra Götalands län

00:04 Rån, Göteborg
En man ska enligt uppgifter till polis blivit rånad vid Landalabergen av för honom två okända personer. Målsägaren blev av med sin mobiltelefon. Gärningspersonerna ska bett om att få låna målsägarens telefon och när han ville ha den tillbaka började de bråka med honom och hota honom med kniv. Polis har tagit  upp en anmälan om rån, inge gripen i nuläget. 

22:37 Misshandel, relation, Polisområde Skaraborg
Polis larmades om en misshandel där en man blivit misshandlad av sin sambo. Kvinnan ska ha misshandlat mannen genom att dra honom i håret och slagit honom i ansiktet. Kvinnan ska även förstört saker i mannens bostad. Polis på plats omhändertog kvinnan enligt LOB och upprättade en anmälan om misshandel och skadegörelse. 

00:42 Rån, Göteborg 
Polis kallades till Kemivägen i Göteborg då en målsägare strax innan blivit rånad mellan Viktor Rydbergsgatan och Lärargatan. Målsägaren blev hotat med kniv av fem gärningspersoner som tvingade av målsägaren ett halsband, mobiltelefon, bankkort och hörlurar. Polis mötte målsägaren och tog upp en anmälan om rån, inge gripen i nuläget. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra