Karta som med röd fyrkant ramar in Eklanda, Mölndal, Vasagatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Eklanda, Mölndal, Vasagatan, Göteborg, Västra Götalands län

00:11 Misshandel, Mölndal
En målsägare i 15-årsålder blev misshandlad på Eklanda back i Mölndal. Pojken blev överfallen av okända killar i övre tonåren på en busshållplats. En av de okända gärningsmännen ska ha använt en silikonspray och en tändare och bränt målsägaren i ansiktet. Målsägaren fick uppsöka sjukhus med lindriga brännskador. Polis har upprättat en anmälan om misshandel.  

01:41 Misshandel, Göteborg
Ordningsvakter på The Irish Embassy på Östrahamngatan grep en man misstänkt för misshandel. Mannen hade tagit strypgrepp på en kvinna. Inga uppgifter om skadeläge. 

02:56 Våldtäkt, Göteborg
Polis larmades om en våldtäkt på en restaurang/nattklubb på Vasagatan i Göteborg. En kvinna ska enligt uppgifter till polisen ha blivit våldtagen på dansgolvet och på toaletterna på stället. Ingen misstänkt i nuläget. Kvinnan har förts till sjukhus för undersökning och en anmälan om våldtäkt är upprättad.   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra