Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Skara, Göteborg, Vänersborg, Kungsportsplatsen, Teatern, Tidaholm, Västra Drottningvägen, Kungsportsavenyn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Skövde, Skara, Göteborg, Vänersborg, Kungsportsplatsen, Teatern, Tidaholm, Västra Drottningvägen, Kungsportsavenyn, Västra Götalands län

00:04, Skövde, misshandel
En person inkom till Skaraborgs sjukhus med rodnad i ansiktet och skador på sina tänder. Detta efter att ett tiotal killar utanför en ICA-butik i Skara misshandlat honom. Ingen gripen i nuläget.


00:14, Göteborg, grov stöld och grovt brott mot knivlagen

En man greps under natten för grov stöld samt grovt brott mot knivlagen. Mannen misstänks ha tillgripit en mobiltelefon av en annan person tidigare under kvällen/natten. När polis kontrollerade den berörde mannen påträffades en kniv.

02:03, Vänersborg, grovt brott mot knivlagen m.m.
Polisen får larm om att en man ska ha hållit upp en kniv mot en person på en allmän plats. Mannen lokaliseras och säkras av polisen. Vid kontroll av mannen påträffas en kniv samt misstänkt narkotika. Mannen grips, misstänkt för grovt brott mot knivlagen och narkotikabrott. Mannen anhölls sedan under natten.

02:18, Göteborg, grov misshandel
En man inkom under natten till ett sjukhus i Göteborg med en knivskada i ryggen. Enligt mannen har han blivit knivhuggen vid Kungsportsplatsen bakom stora teatern. Ingen är gripen i dagsläget.


02:36, Tidaholm, skadegörelse
Åtta stycken bilar har fått sina däck sönderskurna på Västra Drottningvägen i Tidaholm. Ingen gärningsperson har i nuläget gripits.


04:31, Göteborg, grov stöld
Flera gärningspersoner gick fram till målsägande varpå en av dessa ryckte av målsägandes halsband. Detta ska ha skett på Kungsportsavenyn. Ingen har gripits i dagsläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra