Karta som med röd fyrkant ramar in Jättesten, Hisingen, Bredfjällsgatan, Tuve, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

Jättesten, Hisingen, Bredfjällsgatan, Tuve, Västra Götalands län

21:54 Bedrägeri, Göteborg
En man som uppgav sig vara Polis ska enligt uppgifter till polisen ha knackat på hos en kvinna i 90-årsåldern boende vid Jättesten på Hisingen, efter att en med gärningsperson ringt innan och meddelat att en polis skulle komma till adressen. Kvinnan blev bestulen på smycken och sitt bankkort. Gärningspersonerna hann ta ut pengar från bankkortet innan kortet spärrades. Polis åkte till kvinnan och där togs en anmälan om berdägeri upp, ingen gripen i nuläget.   

00:47 Skadegörelse genom brand, Göteborg

Polis larmades till Bredfjällsgatan med anledning av att en bilbrand på platsen. En bil hade satts i brand av okänd gärningsperson, ytterligare en bil skadades i samband med branden då den stod parkerad nära den brinnande bilen. Ingen gripen i ärendet anmälan om skadegörelse genom brand togs upp av Polis på plats. 

01:04 Bedrägeri, Göteborg
En anmälare ringde till polisen då dennes mor, en kvinna i 90-årsåldern boendes i Tuve på Hisingen blivit utsatt för ett bedrägeri. Tre män knackade på hos kvinnan och påstod att de var från polisen, det tog kvinnans smycken, bankkort, id-kort och pass. Polis åkte till kvinnan för att hjälpa henne. Ingen gripen i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra