Karta som med röd fyrkant ramar in Tvärred, Ulricehamn, Tibro, Göteborgsvägen, Stenungsund, Fredsberg, Töreboda, Lärketorpsvägen, Trollhättan, Personalvägen, Hults Gata, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet.

Tvärred, Ulricehamn, Tibro, Göteborgsvägen, Stenungsund, Fredsberg, Töreboda, Lärketorpsvägen, Trollhättan, Personalvägen, Hults Gata, Västra Götalands län

22.28 Inbrott, Tvärred, Ulricehamn. Polis skickas till en bostad i Tvärred, där en inringare uppger att det är ett pågående inbrott i bostaden. En man kan gripas i samband med att polis kontrollerar en bil där mannen är förare. Han är nu misstänk för försök till grov stöld genom inbrott.

22.46 Grovt rån, Tibro. En man blir rånad av för honom okända gärningsmän i sin lägenhet i Tibro. Gärningsmännen har genom att hota mannen med pistolliknande föremål tvingat till sig kontanter, kort samt mobil. Polis har varit på platsen, och en anmälan om grovt rån skrivs. Mannen har inte fått några fysiska skador i samband med händelsen, och det finns ingen misstänkt. 

23.03 Olaga hot, Göteborgsvägen, Stenungsund. Polis skickas till Göteborgsvägen, varifrån ett överfallslarm inkommit. Bussen står nu still, och polis kan köra fram till den. Det visar sig ha varit ett verbalt bråk ombord på bussen, och en anmälan om olaga hot skrivs. Målsägande är en man i 60-års åldern. Det finns inga uppgifter om någon misstänkt, eller orsak till det verbala bråket. 

00.16 Brand, Vårvädergatan, Göteborg. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen efter larm om rök i trapphus till ett flerfamiljshus. En ruta till entrén är krossad, och något brännbart misstänks ha kastats in. Händelsen har inte orsakat några skador på lägenheter eller boende. 

01.22 Rattfylleri, väg 200 / väg 3050, Fredsberg, Töreboda. Polispatrull stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri samt narkotikabrott genom eget bruk. Han är även misstänkt för brott mot knivlagen. 

02.50 Häleri, Lärketorpsvägen, Trollhättan. Polis skickas till platsen, där två personer står vid en cykel med avsågat lås. När polis anländer framkommer att cykeln är anmäld stulen. Polis tar cykeln i beslag, och en av personerna, en man, är nu misstänkt för häleri.

04.17 Arbetsplatsolycka, Personalvägen, Sörred, Göteborg. Polis och ambulans skickas till Personalvägen, där en man fått en ställning i huvudet. Mannen är vaken och talbar. Polis skriver en anmälan om arbetsplatsolycka. 

05.47 Brand, Hults gata, Göteborg. Polis och räddningstjänst larmas till platsen där en parkerad bil brinner. Räddningstjänst släcker branden och polis skriver en anmälan skadegörelse genom brand. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra