Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Sörkällegatan, Uddevalla, Krangatan, Alingsås, Sveagatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet.

Töreboda, Sörkällegatan, Uddevalla, Krangatan, Alingsås, Sveagatan, Västra Götalands län

22.10 Grovt vapenbrott, Töreboda. Samtal inkommer till polisens ledningscentral om skott som avlossats utomhus i Töreboda samhälle, och polis skickas till platsen. Under natten har två män frihetsberövats som misstänkta för grovt vapenbrott. Händelsen har inte medfört att någon person kommit till skada. Utredningen gällande grovt vapenbrott fortsätter nu under dagen.

00.27 Stöld, Sörkällegatan, Uddevalla. Polispatrulls stannar en personbil för kontroll. I bilen färdas föraren, en kvinna, och en man. I bilen anträffas två elscootrar som misstänks vara stulna. De grips båda som misstänkta för stöld. Kvinnan är även misstänkt för olovlig körning då hon saknar behörighet att köra. Båda har under natten anhållits av åklagare. 

02.48 Brand, Krangatan, Alingsås. Polis och räddningstjänst skickas till Krangatan där en bli brinner på en parkering. Bilen blir helt utbrunnen. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

03.30 Brand, Sveagatan, Alingsås. Polis och räddningstjänst skickas till Sveagatan där det brinner i en container. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

Mest läst av andra