Karta som med röd fyrkant ramar in Trädgårdsgatan, Falköping, Boda, Trollhättan, Stora Vägen, Stora Höga, Gudmundsgatan, Göteborg, Stampen, Alingsås, Knipplagatan, Lilla Norrgatan, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet.

Trädgårdsgatan, Falköping, Boda, Trollhättan, Stora Vägen, Stora Höga, Gudmundsgatan, Göteborg, Stampen, Alingsås, Knipplagatan, Lilla Norrgatan, Uddevalla, Västra Götalands län

22.20 Narkotikabrott, Trädgårdsgatan, Falköping. Polis kontrollerar flera personer som visar tecken på narkotikapåverkan. Fem personer tas med för provtagning misstänkta för narkotikabrott, och polis tar misstänkt narkotika i beslag. 

22.48 Stöld genom inbrott, Lilla Boda, Trollhättan. Polis skickas till Lilla Boda, med anledning av pågående inbrott i en lada. En personbil står parkerad utanför ladan, och anmälaren kan se ficklampor på kameran från platsen. Även ett larm har lösts ut från en dörr in till ladan. Personbilen hinner lämna innan polis anländer, men denna möter polispatrull som är på väg fram och vänder i kapp den. I bilen finns endast föraren, en man, och i bilen anträffas en yxa och en bandsåg. Anmälaren känner igen bandsågen som sin, och den tas i beslag. Mannen i bilen grips av polis som misstänkt för stöld. 

23.59 Knivlagen, Stora Vägen, Stora Höga. Polis stannar en personbil för kontroll, och i bilen har föraren, en man, knivar, slangningsutrustning samt kofötter. Detta tas i beslag då de kan komma att användas vid brott. Mannen är nu misstänkt för brott mot knivlagen. 

00.47 Brand, Gudmundsgatan, Göteborg. En parkerad bil brinner på Gudmundsgatan, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. En man kan gripas i närheten som misstänkt för branden. Han är nu misstänkt för skadegörelse och narkotikabrott genom eget bruk. 

02.39 Rattfylleri, E20 Stampen, Alingsås. Polispatrull stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han är även misstänkt för brott mot knivlagen.

03.27 Stöld genom inbrott, Knipplagatan, Göteborg. Polis skickas till Knipplagatan med anledning av pågående inbrott i en lokal. En ruta har krossats, men när väktare kommer fram finns ingen person kvar. Hundpatrull träffar på en man i närheten, som har säckar med gods med sig. En cykel och en motorsåg tas i beslag, och mannen grips som misstänkt för stöld genom inbrott. 

04.42 Skadegörelse, Lilla Norrgatan, Uddevalla. Polis skickas till Lilla Norrgatan, där larm lösts ut från två sektioner till en kontorsbyggnad. Ett fönster till kontoret är krossats, och en anmälan om skadegörelse skrivs. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra