Karta som med röd fyrkant ramar in Skandiahamnen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sjukdom/olycksfall Vi fick under morgonen in ett larm om en person som befaras hamnat i vattnet utanför Skandiahamnen.

Skandiahamnen, Göteborg, Västra Götalands län

Larmet kommer in via räddningstjänsten. En mindre fritidsbåt har enligt uppgift siktats utanför Skandiahamnen. Båten har snurrat runt och eventuellt har någon hamnat i vattnet. Räddningstjänst och sjöräddningen har sökt med bland annat dykare och helikopter. I nuläget är ingen person anträffad.

Uppdatering kl. 11:19 Sjöinsatsen är avslutad. Polisen har nu tagit över ärendet och hanterar det som en försvunnen person. Polisen kommer inleda en bred sökinsats på land med bland annat polishelikoptern, som kommer söka på kobbar och skär. Den som har tips eller iaktagelser, som kan vara till hjälp i sökinsatsen får gärna höra av sig till polisen på 114 14 eller via polisen.se.

Uppdatering kl. 11:46 Sökinsatsen på land är avslutad. Sjöpolisen kommer nu söka vidare med bland annat sonarutrustning i vattnet kring där båten anträffades.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra