Karta som med röd fyrkant ramar in Jons Väg, Jonsered, Partille, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skadegörelse Skadegörelse på ett flertal bilar av misstänkt påverkad man.

Jons Väg, Jonsered, Partille, Västra Götalands län

Polisen får samtal om en man som uppträder konstigt på Jons väg i Jonsered. När man försökt tala med mannen har man inte fått kontakt. Strax därefter kommer ett nytt samtal om att mannen nu är livlös.

Ambulans och polis larmas till platsen. Ambulansen kommer först till platsen och då man ska undersöka mannen blir det tumult och bråk. Ambulanspersonalen tvingas trycka på nödlarm.

Mannen fortsätter med att slå på parkerade bilar med någon typ av tillhygge. Polisen kommer fram och tvingas använda spray för att kunna övermanna den misstänkta mannen.

Mannen är uppenbar påverkad av någon typ av narkotika/preparat. Mellan fyra till fem bilar hinner bli skadade innan mannen kan övermannas/omhändertas.

Mannen är misstänkt för skadegörelse och narkotikabrott genom eget bruk. Han medtogs för provtagning.

  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra