Karta som med röd fyrkant ramar in Rannebergen, Fjällgrönan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning En man uppges vara skottskadad i samband med ett eventuellt rån.

Rannebergen, Fjällgrönan, Göteborg, Västra Götalands län

Polis och ambulans larmas till Rannebergen efter det att någon hört något som kan vara skottlossning. Det framkommer även uppgifter om att den man som eventuellt ska vara skottskadad även varit utsatt för någon typ av rån.

Tillståndet för den skadade är inte känt vid tillfället för larmet. Händelsen ska ha inträffat vid området Fjällgrönan på en innergård.

Kl 20.24: Första polispatrull på plats. Polisen finner en man med skottskador i en arm, ej livshotande skador. Det framkommer vidare uppgifter om att två män som ska ha lämnat platsen ca 15 minuter före det att polisen anländer, de har sprungit in i ett skogsparti. Ytterligare polispatruller anländer till området.

Ännu oklart vad händelsen handlar om. Polisen söker i området efter de två män som avvikit från brottsplatsen.

Den skadade är en man i 30-årsåldern. Platsen där händelsen inträffat spärras av av polis. En väska uppges ha blivit tillgripen i samband med händelsen och polisen rubricerar i nuläget händelsen som ett grovt rån.

Den skadade mannen körs med hjälp av ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, tillståndet i övrigt är inte känt.

Polisen söker i området bl a med hund. Ännu ingen gripen.

   

  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra