Karta som med röd fyrkant ramar in Dimvädersgatan, Flygvädersgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning På Dimvädersgatan har en man blivit skjuten.

Dimvädersgatan, Flygvädersgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Det inkommer flera samtal till polisen om att man ska ha blivit skjuten på Dimvädersgatan. Polisen är snabbt på platsen och anträffar en man liggade på marken. Skadeläget är för närvarande oklart men ambulans är på väg.

Vittnen säger sig ha hört flera skott avlossas och att en bil har lämnat platsen i hög fart, troligtvis i riktning mot Flygvädersgatan. Polisen är på plats och söker i området och hör vittnen. Platsen kommer att spärras av för en teknisk undersökning.

22.30 Mannen som blev skjuten konstaterades avliden på plats. Identiteten är fortfarande okänd. Polisen har påbörjat dörrknackning i området. En förundersökning om mord alternativt dråp har inletts.

23.20 Sökandet efter misstänkta fortsätter med ett stort antal enheter från polisen. Den tekniska undersökningen kommer också att påbörjas. Den skjutne mannen är fortfarande inte identifierad.

Mest läst av andra