Karta som med röd fyrkant ramar in Ängås, Kantyxegatan, Näsetvägen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt Misstänkt skottlossning vid Ängås.

Ängås, Kantyxegatan, Näsetvägen, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas till Kantyxegatan i Ängås. Någon har hört något som kan vara skottlossning i området kring fotbollsplanerna, Reningsborg. Flera samtal kommer in från samma område.

En bil uppges ha lämnat platsen i hög hastighet. Ännu inga uppgifter om skadad person/personer. Polisen inleder en insats på platsen. Bilen var senast synlig ner mot Näsetvägen.

Kl 08.16: Polis på plats. Ingen bekräftad skottlossning för tillfället. En svart bil av större modell uppges ha lämnat platsen.

Kl 08.43: De vittnesuppgifter som kommit in till polisen pekar på att händelsen ägt rum i området kring Korsåsliden/Korsåsgatan. Det finns dock ännu inga uppgifter som bekräftar en skottlossning.

Kl 09.09: Polisen upprättar anmälan om grovt vapenbrott. Anmälan grundas på ett flertal vittnesuppgifter som sammantaget pekar på att skjutvapen har avlossats på plats. Det finns för närvarande inga fynd, skadad person eller annan bevisning för händelsen. Bilen som försvann från platsen är inte återfunnen.

Insatsen avslutad. Föundersökning fortsätter.    

   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra