Karta som med röd fyrkant ramar in Kronogården, Kuskgatan, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt Larm om misstänkt skottlossning i Kronogården.

Kronogården, Kuskgatan, Trollhättan, Västra Götalands län

Flera personer ringer polisen då de hört flera skott avlossas i närheten av Kuskgatan. Polisen är snabbt på plats men ingen skadad person har anträffats. Det har heller inte kommit in någon skadad till sjukhusen i regionen. Flera polisresurser är på plats för att utreda vad som hänt och man har inlett en förundersökning om mordförsök. Man pratar med vittnen och man söker i området med hund för att försöka hitta fynd kopplade till händelsen. Ingen gripen i nuläget.

20.00 Ett större område har spärrats av för en teknisk undersökning. Tomhylsor har hittats och tagits i beslag. Fortfarande finns ingen målsägare i mordörsöket. Dörrknackning kommer strax att inledas i området.

210608, 06.30 Uppdatering
Under senare delen av kvällen greps en man i 40-årsåldern i Trollhättan. Efter förhör anhölls han av åklagare misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott. Det finns fortfarande ingen målsägare i ärendet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra