Karta som visar ungefär var händelsen Stöld: Tillgrepp av mc vid Skogomeanstalten. En kvinna gripen. Helikopter delaktig i gripandet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Tillgrepp av mc vid Skogomeanstalten. En kvinna gripen. Helikopter delaktig i gripandet.

Lillhagsvägen, Göteborg, Västra Götalands län

Personal på Skogomeanstalten har via övervakningskamera sett hur två personer rört sig på personalparkeringen. De verkar ha kommit till platsen på en mc och mycket pekar på att de håller på att stjäla en mc som står på personalparkeringen.

Polisen har helikopter i luften som genast flyger mot platsen. Polispatrull larmas till platsen. Polis kan via helikoptern se att de två misstänkta lämnar parkeringen på varsin mc. De delar på sig. En kör söderut, Lillhagsvägen. Vidare på gångväg-Sankt Jörgenområdet-Blå staden. Helikoptern följer färden. En polispatrull kan stoppa mc.n och gripa föraren vid Olshammargatan. Mc-föraren körde in i polisbilen, troligen lindrig skada i handen, inget vårdbehov. Den gripna är en kvinna, drygt 30 år. MC:n som hon färdas på är anmäld stulen och efterlyst.  

Oklart var förare nr 2 tagit vägen, det var troligen en man. Möjligen har polisen uppgifter på vem denna man kan vara.  

För närvarande är den nu gripna kvinna misstänkt för olovligt brukande, olovlig körning samt grovt rattfylleri. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra