Karta som med röd fyrkant ramar in Kronogården, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Tre unga killar ertappade på stulen moped.

Kronogården, Trollhättan, Västra Götalands län

Polis larmas till Kronogården där man sett tre yngre män på en moped, möjligen ska någon av dem ha ett vapen.
En polispatrull som åkt till platsen får syn på den aktuella mopeden och ett förföljande påbörjas. De tre på mopeden kastar i från sig mopeden vid Kamratgården. Polis fortsätter att springa efter de tre som kört mopeden. Två kan frihetsberövas ganska snart.

Samtidigt så har polisen konstaterat att mopeden är stulen.

Ytterligare en yngre kille kontrolleras, han är 13 år och kan för närvarande inte knytas till mopeden. Polisen har sökt med hund i omgivningen kring mopeden och flyktvägen, ännu har inget vapen anträffats.

Mopeden beslagtas. För närvarande kontrolleras de två unga killar som frihetsberövats för att fastställa dera ålder och identitet. Avgörande för fortsatt förundersökning/brottsmisstankar. Brottsrubriceringen är tillgrepp av fortskaffningsmedel   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra