Karta som med röd fyrkant ramar in Lillhagsvägen, Finlandsvägen, Hisingen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En buss och ett tåg är involverade i en olycka vid Lillhagsvägen/Finlandsvägen. Inga uppgifter om personskador.

Lillhagsvägen, Finlandsvägen, Hisingen, Göteborg, Västra Götalands län

En buss och ett tåg har kolliderat vid Lillhagsvägen/Finlandsvägen på Hisingen. Inga uppgifter om personskador. Busschauffören ska enligt uppgift varit ensam i bussen. På tåget färdades ett 30-tal personer. Inga uppgifter om att någon ska ha blivit allvarligt skadad i samband med olyckan. Tåget har enligt uppgift spårat ur.

Uppdatering kl. 08:51 Ett 50-tal passagerare ska enligt uppgift ha befunnit sig på tåget. Tre personer har uppsökt vårdcentral själva med lättare skador. Fortsatt inga uppgifter om allvarligare skador i samband med olyckan. Bärgningsarbete pågår.

Uppdatering kl. 10:08 En del säkerhetsåtgärder har vidtagits på plats i samband med bärgningen av bussen. Bärgningsarbetet gällande tåget har påbörjats. Olyckan utreds i nuläget som vårdslöshet i trafik. Ingen är i nuläget delgiven misstanke om brott. Bussen är tagen i beslag för vidare teknisk undersökning.

Mest läst av andra