Karta som med röd fyrkant ramar in Lindome, Hällesåkersvägen, Hörnetvägen, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada En kollision med personbilar har enligt SOS ägt rum i Lindome.

Lindome, Hällesåkersvägen, Hörnetvägen, Mölndal, Västra Götalands län

Enligt SOS har olyckan inträffat vid Hällesåkersvägen/Hörnetvägen. Troligen två personbilar som är involverade. Svårt med framkomligheten på platsen.

Räddningstjänst, ambulans och polis har kallats till platsen. Ännu oklart då det gäller personskador.

Kl 16.28: Polisen  på plats.

Två personer uppges vara involverade, ännu oklart då det gäller personskador. Vägen uppges vara helt avstängd i båda riktningar i samband med räddningsarbetet.

Räddningstjänsten tvingas klippa upp en av bilarna för att få ut en av de involverade personerna i samband med olyckan. Arbetet pågår. Tillståndet för denna person är i nuläget inte känt.

Bärgare beställda till platsen.

Kl 16.46: Räddningstjänsten har lyckats få ut den person som suttit fast i en bil, ambulanspersonal gör nu en bedömning av skadeläge.

Båda involverade, två män körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, en uppges vara lindrigt skadad och den andra uppges vara allvarligt skadad. Båda bilarna kommer troligen att bli beslagtagna för teknisk undersökning.

Orsaken till olyckan är oklar, kommer att utredas.

Mest läst av andra