Karta som visar ungefär var händelsen Trafikolycka,  singel: Singelolycka med personbil vid Burmabacken. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, singel Singelolycka med personbil vid Burmabacken.

Burmabacken, Kortedala, Göteborg, Västra Götalands län

Enligt SOS så har en personbil kört av vägen vid Tidräkningsgatan, nedanför brandstationen i Kortedala. Bilen har enligt vittnen färdats mot färdriktningen över hela vägbanan. En person uppges ha lämnat bilen. En polispatrull var i närheten och de kan säkra föraren på plats. Flera patruller på plats.

Flera vittnen ger sig till känna och de vittnar alla om en väldigt vårdslös körning. Bilen ska bl a körts utan däck på fälgen. Föraren uppges ha vissa synliga skador men av lindrigare art, i övrigt är skadeläget okänt. Ambulans har tillkallats. Helikopter har varit involverad i händelsen. 

Möjligen kan det handla om ett sjukdomstillstånd på föraren. Kontroll pågår. Fordonet kommer att flyttas/bärgas.

Uppdatering kl. 14:33 Ambulanspersonal har gjort en kontroll av föraren. Ringa skador enligt uppgift och inget behov att följa med ambulans till sjukhus. Patrull har skrivit en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra