Karta som visar ungefär var händelsen Trafikolycka,  singel: En singelolycka med personbil ska ha inträffat vid Hisings kärra. Det visar sig vara en olycka mellan lastbil och personbil. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, singel En singelolycka med personbil ska ha inträffat vid Hisings kärra. Det visar sig vara en olycka mellan lastbil och personbil.

Hisings Kärra, Kärramotet, Bäckebolsmotet, Göteborg, Västra Götalands län

Olyckan ska ha inträffat vid Kärramotet. Den ska ha inträffat i södergående riktning mellan Kärramotet och Norra Bäckebolsmotet. Oklart då det gäller personskador. Ambulans och räddningstjänst samt polis larmas till plats. 

Kl 18.53: Polis på plats. Det visar sig var en lastbil och en personbil involverad i olyckan. Personbilen uppges ha voltat men ställt sig rätt igen. Föraren av personbilen, en kvinna verkar att ha klarat sig utan några synliga skador, men körs till sjukhus för kontroll. Föraren av lastbilen, en yngre man misstänks för trafikbrott, rubricering ännu inte fasställd.  

Olyckan uppges ha inträffat i samband med filbyte. När lastbilen byter fil så ser föraren inte personbilen där av olyckan och misstanken. Personbilen måste bärgas från platsen. Lastbilen kan fortsätta. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra