Trafikolycka Vält grävmaskin vi Lunna på en åker, misstanke om rattfylleri. Möjligen har samma maskin varit involverad i flera olyckor.

Lunna, Ödsmål, Kungälvs Sjukhus, Stenungsund, Västra Götalands län

Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till Lunna vid Ödsmål efter uppgifter om en vält grävmaskin på en åker. Föraren ska enligt uppgift från platsen finnas kvar i grävaren. Räddningstjänsten arbetar på platsen.

Samtidigt kommer det uppgifter om att en grävmaskin redan vid ca kl 16.30 varit i Skredvikshamnen och under körning från platsen kört ner i diket mm. Det handlar troligen om samma grävmaskin. Vid det tillfället ska ett vittne talat med föraren som då upplevdes som påverkad. Ytterligare uppgifter talar om att grävmaskinen ska ha skadat fordon på en parkeringsplats för en matvaruaffär.

Föraren av grävmaskinen körs med hjälp av polis till Kungälvs sjukhus för provtagning. Misstanke om rattfylleri. Inga kända personskador i övrigt. Utredningen får visa vad och vilka skador som grävmaskinisten orsakat under färd. Inga kända personskador för närvarande.

Rättelse 19.30: Den tidigare händelsen 16.30-tiden var vid Skedhammarsviken. 

Mest läst av andra