Karta som med röd fyrkant ramar in Ucklum, Stenungsund, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Enligt SOS så har en buss och en personbil koliderat vid Ucklum.

Ucklum, Stenungsund, Västra Götalands län

Olyckan ska ha inträffat på länsväg 650 och ska enligt SOS innebära relativt stor trafikpåverkan. Oklart om det finns några personskador. Räddningstjänst och polis har larmats till platsen. 

Kl 15.07: Polis på plats.
Bussen kommer att bärgas från platsen, därefter inleds trafikdirigering, ingen ytterligare information från platsen för tillfället. Flera polispatruller finns på plats.

Föraren av personbilen, en kvinna uppges var misstänkt för vårdslöshet i trafik. Hon har även avförts från platsen i ambulanshelikopter, oklart skadeläge. Föraren av bussen har kontrollerats på plats av ambulanspersonal, lindriga skador. Ej behov av sjukhusvård. Inga uppgifter om det fanns passagerare på bussen. Trafikläget på platsen är för närvarande oklart. 

Polis avvaktar ytterligare en bärgning på platsen, i övrigt så är händelsen avslutad. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra