Karta som med röd fyrkant ramar in Kinna, Svenljunga, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två personbilar som kolliderat, väg 146, Svenljunga.

Kinna, Svenljunga, Västra Götalands län

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 156, mellan Kinna och Svenljunga, efter larm via SOS om en trafikolycka. Enligt uppgift ska två personbilar ha kolliderat, och två personer uppges initialt vara inblandade i olyckan. Skadeläget är okänt. Olyckan kan påverka framkomligheten på platsen för övrig trafik.

08.48 Arbete pågår på platsen, och vägen är avstängd.

08.56 En person är förd med ambulanshelikopter till sjukhus. Skadeläget är okänt. Vägen är fortsatt helt avstängd för trafik.

08.57 Inga personskador är inrapporterade gällande den andra personen i olyckan.

09.01 Bilarna kommer att bärgas från platsen.

10.42 Det är tre personer som varit inblandade i olyckan, och en av dem är förd till sjukhus med ambulanshelikopter. Det är en trafikolycka som inträffat mellan en personbil och en taxi. Föraren av taxin, en man, är den person som är förd till sjukhus. Han uppges nu vara vaken och talbar. För de två andra personerna betecknas skadorna som lindriga.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra