Karta som visar ungefär var händelsen Uppdatering: Uppdatering mord i Falköping under kvällen 22/6 inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Uppdatering Uppdatering mord i Falköping under kvällen 22/6

Fredriksberg, Falköping, Västra Götalands län

En kvinna har avlidet efter ett relationsbråk i Falköping. Polisen utreder ärendet som mord och en man sitter anhållen misstänkt för brottet. Åklagaren kommer begära mannen häktad.

Det var igår kväll som polis larmades till området kring Fredriksberg i Falköping, inledningsvis talas det om storbråk, men detta stämmer inte, däremot var det mycket folk på platsen.

Polisen anträffar två män som initialt misstänks för brott, men snart kunde den ene släppas då han inte längre är misstänkt. I samband med gripandet avlossar polis varningsskott.

Polisen bedömer inte händelsen som ett hedersbrott.  

Inga ytterligare uppgifter kan för närvarande lämnas ut från händelsen. När åklagare lottats på ärendet så kommer informationsansvaret även gå över till lottad åklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra