Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Uppdatering Gällande försök till mord Godvädersgatan 19-02-19

Godvädersgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Bakgrund:
23.22 Göteborg, försök till mord

En kvinna larmar gällande ett pågående inbrott på Godvädersgatan, två män skall försöka ta sig in i hennes bostaden. På plats kan polispatrull gripa en man i bostaden som har misshandlat kvinnan och hennes make, den andre mannen har sprungit från platsen. Både kvinnan och hennes make körs med ambulans till sjukhus, maken har enligt uppgifter allvarliga skador. En avspärrning görs i lägenheten för teknisk undersökning och dörrknackning har påbörjats i området. Oklart i nuläget om något stulits ur bostaden. 

Uppdatering kl 11.45: Åklagaren har ändrat brottsrubriken till synnerligen grov misshandel. Förhör hålls med den gripne mannen just nu. Skadeläget är fortfarande okänt, mannen är dock talbar. Ingen ytterligare gärningsman är gripen ännu.

Av vad som framkommit så här långt är den skadade mannen och den misstänkte gripne mannen bekanta med varandra genom någon tidigare relationskoppling.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra