Karta som med röd fyrkant ramar in Pilegården, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Uppdatering Gällande försök till mord på Pilegården 2018-12-02.

Pilegården, Göteborg, Västra Götalands län

Tidigare text publicerad:
Larm om knivslagsmål i lägenhet vid Pilegården. Möjligen har flera personer skadats.

Polisen larmas till Pilegården. Anmälaren uppger att det pågår ett större slagsmål med knivar på platsen. Minst fem personer uppges vara  involverade. Även ambulans larmas till platsen. Minst en person uppges vara skadad, oklart skadeläge. Händelsen uppges ha inträffat i en lägenhet på platsen och den misstänkte gärningsmannen ska finnas kvar på platsen. 

Senare framkommer att två personer har knivskador, möjligen allvarliga. Då lämnas även uppgifter på att gärningsmannen ska ha lämnat platsen, möjligen i bil.

Uppdatering:

I dag har en kvinna 22 år gammal gripits. Efter förhör anhålls hon av åklagare misstänkt för försök till mord. Kvinnan är hemmahörande i Storgöteborg och är bekant med den svårast skadade kvinnan men obekant med den lindrigt skadade kvinnan. Utredningsarbetet fortsätter och fler förhör kommer att hållas.

I övrigt finns i nuläget inga ytterligare uppgifter att lämna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra