Karta som med röd fyrkant ramar in Skälltorp, Mårbackagatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Vapenlagen Larm om pistolbeväpnad person vid Skälltorp.

Skälltorp, Mårbackagatan, Göteborg, Västra Götalands län

Vittnen uppger att de sett ett ungdomsgäng (ca 10 st) vid Mårbackagatan. En i gruppen har visat upp något som kan ha varit en pistol. Den som visat upp det eventuella vapnet färdades på någon typ av moped. Den beväpnade uppges även ha avlossat vapnet mot en husvägg/fasad. Polis larmas till platsen. De uppges dock ha lämnat platsen före det att polisen kommit fram.

Ett flertal polispatruller söker av närområdet men ännu har ingen hittats som stämmer in på signalement eller något vapen. Inga uppgifter om personskador eller skador på fastighet. Däremot så finner polisen på plats rester av vad som kan ha varit skjutning med någon typ av paintballvapen.  

Insatsen på platsen avslutas ca kl 20.30 utan att man hittat varken vapen eller person. Troligen sk paintballvapen. Helikopter har även sökt i närområdet.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra