Karta som med röd fyrkant ramar in Avesta Centrum, Borlänge, Domnarvet, Falun, Råberget, Kojan, Ludvika, Grängesberg, Malung, Sälen, Lindvallen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Avesta Centrum, Borlänge, Domnarvet, Falun, Råberget, Kojan, Ludvika, Grängesberg, Malung, Sälen, Lindvallen, Dalarnas län

Avesta

23.53: I Avesta centrum stoppas en bil för kontroll. En passagerare i 20-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Borlänge

22.55: En patrull noterar en bil i Domnarvet som framförs väldigt fort. Bilen svänger in vid en bostad och är tom när patrullen kommer fram. Med hjälp av hund så kan föraren samt bilnyckeln hittas. Föraren, en man i 45-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri samt brott mot knivlagen.

23.38: Det kommer in samtal från en anmälare som bevittnat ett slagsmål mellan en kvinna och man i 45-årsåldern. Det blir två anmälningar om misshandel där de inblandade står som målsägare samt misstänkt i varsitt ärende. Det blir också en anmälan om barnfridsbrott.

Falun

04.07: En övernattningskoja i Råberget brann under söndagsmorgonen ner. Två personer som befann sig i kojan kunde ta sig ut ur kojan och klarade sig oskadda.

Ludvika

02.11: Ett fordon ska ha sladdat i de centrala delarna av Ludvika och kört ner stolpar. Föraren ska ha setts springa från platsen. Bilen var inte körbar och fick bärgas bort. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka har upprättats.

02.47: Ett kameralarm går från ett område i Grängesberg där två personer syns inne på området men personerna har inte synts gått in i någon byggnad. Ett lås till ett förråd hittas uppbrutet och en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Malung-Sälen

01.59: En man i 30-årsåldern försvann under natten från en fest i Lindvallen. Han anträffades cirka en timme senare och var då kraftigt nerkyld och fick följa med till sjukhus för kontroll.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra