Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Vetlanda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Jönköping, Vetlanda, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Smitningsolycka i Jönköping

Strax före klockan 23:00 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat i närheten av Lockebo i Jönköping. Det ska röra sig om en person som blivit påkörd av en bil. Bilisten ska sedan försvunnit från platsen efter olyckan. Den drabbade avförs till sjukhus i ambulans – skadeläget är för polisen okänt. Man har upprättat en anmälan gällande vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycksplats.

Containerbrand i Vetlanda

00:41 larmar SOS om en brand i en container i Vetlanda. Blåljuspersonal kommer till platsen där inga gärningspersoner finns kvar. Polisen har utfört sök kring brandplatsen och sedan upprättat en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Ingen person är i nuläget misstänkt.

Polisen har utöver detta hanterat ärenden gällande trafikolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra