Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Boden, Hakkas, Gällivare, Vistträsk, Älvsbyn, Pajala, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Anmälda viltolyckor i Norrbotten efter kl 17 i dag.

Norrbotten, Boden, Hakkas, Gällivare, Vistträsk, Älvsbyn, Pajala, Norrbottens län

På länsväg 356, Boden, var en personbil och ett rådjur inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick med rådjuret och eftersöksjägare kontaktas. 

I Hakkas, Gällivare, var en lastbil och en ren inblandade i en olycka. Det finns inga rapporter om personskador. Det är oklart hur det gick med renen och berörd sameby kontaktas.

I trakten av Rödupp, Gällivare, var två renar och en personbil inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Djuren dog däremot och berörd sameby kontaktas.

Vid Vistträsk by, Älvsbyn, var en ren och en lastbil inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för djuret och berörd sameby kontaktas.

I Anttis, Pajala, var en lastbil och en ren inblandade i en olycka. Det finns inga rapporter om personskador. Det är ovisst hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

Mest läst av andra