Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Vintrosa, Nora, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av nattens händelser i Örebro och Nora

Örebro, Vintrosa, Nora, Örebro län

Örebro

23.20: En person i västra Örebro ringer in med anledning av att denne upptäckt skador på ett fönster som för att ta sig in i bostaden. Det skrivs en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

00.33: Polisen kallas till en adress i södra Örebro med anledning av att man noterat hur några personer rört sig vid fordon med dunkar. På plats kan polisen ta två dunkar diesel i beslag och en man i 20-årsåldern och en man i övre tonåren blir misstänkta för stöld av drivmedel.

00.44: Det inträffar en kraftig brand i en lada i Vintrosa. Ingen person eller djur uppges ha kommit till skada men ladan ska ha blivit totalförstörd. Händelsen rubriceras som mordbrand men det finns ingen misstänkt. Platsen ska spärras av och det ska genomföras en teknisk undersökning när det är möjligt.

Nora

00.17: I samband med att en man i 20-årsåldern kontrolleras i centrala Nora blir han misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.