Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Råbergstorp, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens händelser i Södermanlands län

Eskilstuna, Råbergstorp, Nyköping, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län.

Brinnande bil i Eskilstuna

Strax före 23:00 inkommer larm om en brinnande bil i Råbergstorp i Eskilstuna. Fordonet ska ha brunnit kraftigt, men ingen person har kommit till skada. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen person är misstänkt för brottet.

Misshandel i Nyköping

01:20 anträffar polispatrull en person i Nyköpings centrum som ska ha blivit misshandlad av någon annan. Målsägande ska ha blivit slagen i huvudet. Om den drabbade skadats allvarligt i samband med händelsen är oklart. Efter arbete på platsen kan en person sedan misstänkas för misshandeln. Denne omhändertas även enligt LOB.

Polisen har utöver detta hanterat ärenden gällande fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens händelser i Södermanlands län

Alternativ text:

Polisens regionledningscentral i Södermanlands län hanterade under natten ett 80-tal ärenden. Vid 23:00 larmades polisen om en brinnande bil i Råbergstorp i Eskilstuna. Fordonet brann kraftigt, men ingen person skadades. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats, och ingen är misstänkt för brottet. Vid 01:20 anträffade polispatrull en person i Nyköping centrum som misshandlats och blivit slagen i huvudet. Det är oklart om personen skadats allvarligt. En misstänkt kunde identifieras och omhändertogs enligt LOB. Utöver detta har polisen hanterat ärenden rörande fylleri samt utfört rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra