Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Gnesta, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En lugn natt polisärt i Södermanland.

Södermanland, Gnesta, Södermanlands län

Polisen har hanterat knappt 40 ärenden i Södermanlands län mellan klockan 22 och 07.

03:30 Larm inkommer om en brand i en större lada på en gård nordväst om Gnesta. Ladan totalförstördes, men inga djur eller människor kom till skada. Räddningstjänsten fokuserade på att hindra att branden spred sig till omkringliggande byggnader. Polisen upprättade en anmälan om mordbrand, och brandorsaken ska utredas. Det finns dock ingen misstänkt person i ärendet.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Brand i lada på gård i Gnesta - ingen skadad

Alternativ text:

En brand bröt ut i en stor lada på en gård nordväst om Gnesta vid 03:30. Ladan totalförstördes, men varken djur eller människor skadades. Räddningstjänsten arbetade för att förhindra spridning av branden till närliggande byggnader. Polisen har inlett en utredning om mordbrand, men det finns för närvarande ingen misstänkt person i ärendet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra