Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södertälje, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Larm om allvarlig händelse.

Södertälje, Stockholms län

Polisen larmas strax före klockan 20 till en adress i västra Södertälje. Den sammantagna bedömningen av situationen på platsen är att ett misstänkt grovt brott har begåtts och två personer som anträffas frihetsberövas. I nuläget är det inte aktuellt att söka efter någon mer misstänkt gärningsman.
På grund av särskilda omständigheter kommenterar polisen inte rubriceringen i detalj. 
Arbetet på den avspärrade brottsplatsen som ska undersökas av tekniker rör bland annat kunskapsinhämtning och att prata med vittnen. 

Uppdatering den 24/4 klockan 07:15

Två minderåriga barn har avlidit efter att ha anträffats livlösa i en bostad i Södertälje. Två vuxna familjemedlemmar en man och en kvinna har gripits och anhållits misstänkta för mord. En av de vuxna var skadad och behövde sjukhusvård. I övrigt är skadeläget oklart.

En teknisk undersökning och andra utredningsågärder pågår på platsen.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Polisen misstänker grovt brott i Södertälje - Två personer frihetsberövade

Alternativ text:

Vid en adress i västra Södertälje larmades polisen strax före klockan 20 om en allvarlig händelse. Efter bedömning på plats anses ett misstänkt grovt brott ha begåtts och två personer har frihetsberövats. Ingen ytterligare misstänkt gärningsman söks för närvarande. Polisen avstår från att ge detaljer kring brottsrubriceringen på grund av särskilda omständigheter. Tekniker utför undersökningar på plats, inklusive kunskapsinhämtning och förhör med vittnen.

Vid klockan 07:15 den 24/4 meddelades det att två minderåriga barn hade avlidit efter att ha påträffats livlösa i en bostad i Södertälje. En man och en kvinna, antagna vara familjemedlemmar till offren, har gripits och anhållits misstänkta för mord. En av de gripna var skadad och behövde sjukhusvård. Det pågår teknisk undersökning och övriga utredningsåtgärder på platsen.

Händelsen i media

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra