Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Kåge, Vindeln, Hällnäs, Lycksele, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00.

Skellefteå, Kåge, Vindeln, Hällnäs, Lycksele, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22.43 Trafikolycka, Skellefteå:
Larm om trafikolycka på länsväg 860, Kåge. En personbil uppges ha glidit av vägen och voltat. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

05.45 Viltolycka, Vindeln:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 711, Hällnäs. Inga personskador rapporteras.

05.53 Rattfylleri, Lycksele:
I samband med en trafikkontroll på länsväg 365 blåser en förare positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

Övrigt:
Tre personer har omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för hot mot tjänsteman i samband med omhändertagandet.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens polisverksamhet: Trafikolycka, viltolycka och rattfylleri

Alternativ text:

Under natten har polisen rapporterat om flera händelser i olika delar av landet. Vid 22.43 inträffade en trafikolycka i Skellefteå där en personbil hade glidit av vägen och voltat. Ingen person skadades och det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Klockan 05.45 rapporterades det om en viltolycka i Vindeln där en personbil kolliderade med ett rådjur på länsväg 711, Hällnäs. Inga personskador rapporterades. Strax därefter, klockan 05.53, stoppades en förare för rattfylleri i Lycksele efter att ha blåst positivt i polisens alkoholtest. Föraren tog med för provtagning och en anmälan gällande rattfylleri upprättades. Övrigt under natten inkluderade omhändertagande av tre personer för fylleri, varav en misstänks för hot mot tjänsteman. Dessutom utfördes kontroller av personer och fordon som inte resulterade i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra