Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Timrå, Kramfors, Härnösand, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens polisverksamhet: Misshandel och narkotikabrott

Timrå, Kramfors, Härnösand, Västernorrlands län

Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

23:13, Timrå

En man ska ha varit våldsam mot en kvinna. De två har en relation sedan tidigare. Polisen åker till adressen. Man påträffar mannen och kvinnan, han grips misstänkt för misshandel. Man pratar med kvinnan och dokumenterar platsen. Mannen anhålls senare efter beslut från åklagare.

23:38, Kramfors

En man larmar om att en kvinna ska vara våldsam mot honom och en annan man. Alla tre ska känna varandra sedan tidigare. Polisen åker till adressen och samtalar med de inblandade. Kvinnan grips, misstänkt för två fall av misshandel och ett fall av skadegörelse. Hon anhålls senare efter beslut från åklagare.

01:46, Härnösand

Polisen stoppar en man som man misstänker är påverkad av narkotika. Han får följa med till stationen för provtagning. En anmälan gällande narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens polisverksamhet: Misshandel och narkotikabrott

Alternativ text:

Under natten har Polisen varit aktiv med flera händelser. Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Vid 23:13 i Timrå har en man gripits misstänkt för misshandel mot en kvinna som han har en relation med sedan tidigare. Polisen har dokumenterat platsen och mannen har senare anhållits. Vid 23:38 i Kramfors har en kvinna gripits misstänkt för två fall av misshandel och ett fall av skadegörelse mot två män som hon känner sedan tidigare. Hon har också anhållits. Vid 01:46 i Härnösand har en man som misstänks vara påverkad av narkotika stoppats av Polisen och följt med till stationen för provtagning. En anmälan gällande narkotikabrott, eget bruk, har upprättats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra