Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Västermalm, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Polisens arbete under nattskiftet: Skadegörelse, berusad man med kniv och misshandel i Sundsvall

Härnösand, Västermalm, Sundsvall, Västernorrlands län

23:21 Härnösand centrum

Polisen uppmärksammas på ett antal A-traktor som står på en parkering och spelar hög musik. Patrull åker till platsen och ger tillsägelse om att sänka volymen, vilket hörsammas.

23:46, Västermalm, Sundsvall

Polisen larmas om pågående skadegörelse av bilar. Patrull åker till platsen och konstaterar att flera bilar utsatts för skadegörelse. Man pratar med en av bilägarna, en anmälan om skadegörelse upprättas.

I samband med händelsen påträffas en berusad man. Vid kontroll av mannen påträffas en kniv. Han omhändertas enligt LOB, lag om omhändertagande av berusade personer samt en anmälan om grovt brott mot knivlagen upprättas.

01:55 Sundsvall

Polisen larmas om att en man ska ha varit våldsam mot en kvinna som han har en relation med. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. Mannen grips, en anmälan gällande två fall av misshandel upprättas. Kvinnan har inte behövt uppsöka sjukvård.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.