Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Gustav Adolfs Gata, Falköping, Göteborg, Wieselgrensplatsen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Skövde, Gustav Adolfs Gata, Falköping, Göteborg, Wieselgrensplatsen, Västra Götalands län

02:23 Skövde, misshandel
En person ringer in och larmar om en misshandel på en snabbmatskedja vid Gustav Adolfs gata. Två gärningspersoner har misshandlat en man på stället. De lämnar sedan i en bil tillsammans med ytterligare två personer. Ambulans och polis åker till platsen. Inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om misshandel är upprättad.

23:56 Falköping, brand
Ett larm kommer in från SOS. Två bilar brinner på Dotropsgatan. Det finns även en spridningsrisk till andra fordon. Räddningstjänst och polis kommer till platsen. Bränderna släcks och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Inga uppgifter om personskador.

23:07 Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett större bråk mellan ett 20-tal personer på en bar vid Wieselgrensplatsen. Enligt uppgift är det supportrar som bråkar. En del glas går sönder i samband med bråket. Bråket fortsätter utomhus. Personerna springer sedan från platsen. Inga uppgifter om tillhyggen. Ett flertal patruller kommer till platsen. Ingen kvar. Inga uppgifter om ambulansbehov. En anmälan om misshandel är upprättad.

22:58 Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett bråk ombord på en spårvagn vid SKF. En man har slagit till en annan man. Väktare och polis larmas till platsen. Väktare står med samtliga inblandade när polis kommer fram. Enligt uppgift har bråket uppstått i samband med att den ena mannen ska ha ofredat en kvinna. En anmälan om misshandel samt sexuellt ofredande är upprättade. Inga uppgifter om ambulansbehov.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Misshandel, brand och bråk under kvällen och natten

Alternativ text:

Dagens presstalesperson är på plats.

Vid 02:23

Skövde: En misshandel inträffar vid en snabbmatskedja på Gustav Adolfs gata. Två gärningspersoner misshandlar en man på platsen och lämnar sedan i en bil. Ambulans och polis åker dit, och en anmälan om misshandel upprättas.

Vid 23:56

Falköping: Två bilar brinner på Dotropsgatan, med spridningsrisk till andra fordon. Räddningstjänst och polis släcker bränderna, och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Vid 23:07

Göteborg: Ett större bråk mellan ett 20-tal personer på en bar vid Wieselgrensplatsen polisanmäls. Supportrar är inblandade, och ett flertal patruller kommer till platsen. Ingen kvar på platsen, inga uppgifter om ambulansbehov.

Vid 22:58

Göteborg: Ett bråk ombord på en spårvagn vid SKF leder till att en man slår en annan man. Väktare och polis ingriper efter att bråket uppstått i samband med sexuellt ofredande mot en kvinna. Anmälningar om misshandel och sexuellt ofredande är upprättade, inga uppgifter om ambulansbehov.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra