Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Avenyn, Alingsås, Norra Strömgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Rån i Göteborg och brand i Alingsås under natten

Göteborg, Avenyn, Alingsås, Norra Strömgatan, Västra Götalands län

03:50 Göteborg, rån: En man i 30-årsåldern larmar polis och uppger att han blivit rånad på hemväg från Avenyn. Mannen uppger att han färdades på en elsparkcykel, när han blev nedtacklad och avtvingad klocka och plånbok av en okänd gärningsman. Målsägande ska inte ha ådragit sig några allvarligare skador i samband med händelsen. En anmälan gällande rån har upprättats.


05:36 Alingsås, brand: Larm inkommer om rökutveckling i en byggnad på Norra Strömgatan. Medan räddningstjänsten påbörjar släckningsarbetet, upprättar polisen avspärrningar runt platsen. Vid 06.30-tiden uppger räddningstjänsten att branden är under kontroll och att inga skadade personer påträffats i lokalen. Avspärrningarna kvarstår tills vidare.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.