Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Storgatan, Ulricehamn, Nygårdsvägen, Partille, Järntorget, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Rån och misshandel under natten - Dagens presstalesperson är på plats

Storgatan, Ulricehamn, Nygårdsvägen, Partille, Järntorget, Göteborg, Västra Götalands län

22.05 Rån, Storgatan, Ulricehamn. En man i 20-årsåldern har blivit rånad av flera personer. Troligen har någon form av tillhygge använts och mannen har fått skador i huvudet. Han avförs med ambulans till sjukhus.  Inga gärningspersoner är gripna och polispatrullen skriver anmälan på rån.

05.21 Olaga intrång, Nygårdsvägen, Partille. En person har observerats inne på en byggarbetsplats och har cyklat därifrån med eventuellt stöldgods. Polispatrull och väkktare söker av området utan resultat. Anmälan skrivs på olaga intrång.

05.27 Misshandel, Järntorget, Göteborg. En man stoppar en polisbil och berättar att han och en kamrat blivit misshandlade av okända gärningspersoner. Polispatrullen säkrar en film från platsen och skriver en anmälan. Ingen gärningsperson gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.